Voordelen

  • Werkt ontspannend
  • Verbetert het slaappatroon
  • Zorgt voor een stralende huid
  • Gezonde en vitale uitstraling
  • Vertraagt het verouderingsproces
  • Creëert rust in het hoofd

Energetische Therapie

Access Bars:
Herken je dat ook? Stressen, haasten, rennen en zoveel mogelijk doen in zo weinig tijd? Mensen krijgen steeds meer de behoefte aan rust in hun hoofd. Bovendien hebben velen het gevoel dat ze de touwtjes niet meer in handen hebben. Een behandeling Access Bars kan hierbij helpen meer rust te ervaren en openheid te krijgen. Daarmee kunnen we veranderingen in gang zetten en versterken.
Bij een behandeling worden er 32 punten op het hoofd zachtjes aangeraakt. Door deze aanraking laat je negatieve gedachten, blokkades, emoties en trauma’s makkelijker los. De spanning kan ontladen, zodat er meer ruimte gecreëerd wordt voor nieuwe mogelijkheden. Er ontstaat weer rust in je hoofd en je voelt je weer ontspannen. 
Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een behandeling meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook verdwijnen fysieke en mentale problemen. 

Energetic Facelift:
De naam doet de behandeling te kort. Het werkt niet alleen in het gezicht, maar in het hele lichaam worden alle cellen aangezet zichzelf te vernieuwen, ontspannen en dus verjongen. Het is méér dan een facelift alleen. De energieën waarmee wordt gewerkt zijn speciaal gericht op de gevolgen van veroudering en stress. 
Tijdens de behandeling wordt zacht het gezicht, de nek en de borst aangeraakt. Deze energieën werken door heel het lichaam heen. Wanneer het lichaam tot op celniveau stress kan loslaten, zal de verjonging op een natuurlijke wijze van binnenuit ontstaan. De energie werkt, naast de positieve uitwerking op het uiterlijk, ook door op andere ongemakken die veelal met veroudering en stress in verband worden gebracht.

Tarieven:
Behandeling 47,50