Behandelingen

Bioresonantie

Bij ziekte of onbalans in het lichaam zijn er factoren verstoord. Deze verstoring kan hersteld worden met Bioresonantie. Dit wordt gedaan in combinatie met bepaalde voeding, kruiden en behandeling op maat.

Energetische Therapie

Hiermee gaan we middels oeroude technieken de natuurlijke harmonie in jouw lichaam herstellen. Hierdoor kun jij meer rust ervaren in het dagelijks leven.

Massage Hot Stone

Massage

Er zijn verschillende soorten massages met ook een variërende uitwerking. Denk bijvoorbeeld aan ontspanningsmassage, sportmassage, hot stone massage en lymfedrainage.

feet relax beauty

Voetreflex

Voetreflex is een natuurlijke geneeswijze die ervan uitgaat dat het hele lichaam wordt weerspiegeld in reflexzones onder de voeten. Als deze zones worden gemasseerd en behandeld dan ontspan je en bevorder je de doorbloeding van bepaalde organen en lichaamsdelen.

Voeding

Wat voeding met je lichaam en geest doet heb je vast zelf wel een keer aan den lijve ondervonden. De balans in je lichaam is dan verstoort door toevoegingen in je eten, zoals e-nummers, tekorten en toegevoegd suiker. Eet je daarentegen gezonde, natuurlijke voeding? Dan is het alsof je lichamelijk en geestelijk opbloeit.